logoEMT3

 

cikkep04

Piac & Profit 2012/11. novemberi számából

Az EMT-t öt magyar mérnök hozta létre a brit National Quality Assurance (NQA) partnereként. A tanúsító cég a világ több mint hetven országában végez auditot, és az így szerzett tapasztalatokat hazahozva segíti az itthoni vállalkozások hatékony működését. Tanúsítás segítségével ugyanis bármekkora és bármely ágazatban működő szervezet növelheti ügyfélkörét, bevételeit, és faraghat a működési költségeiből.

Tíz évvel ezelőtt a világ egyik legnagyobb tanúsítóháza, az angol National Quality Assurance (NQA) egyedüli magyarországi képviseleteként alakult meg az irányítási rendszerek tanúsítására specializálódott Első Magyar Tanúsító. Öt különböző iparágban tevékenykedő mérnök szakember fogott össze, hogy az akkreditálási követelményeknek megfelelő, ügyfélközpontú és ügyfélbarát, minőségi szolgáltatással segítsék partnereik nyereséges működését. A stratégiájukat az eltelt időszak igazolta: mára 1100 szervezet számára adtak ki összesen 1440 érvényes tanúsítást. Az ügyfelek listája hosszú. Van közöttük egyszemélyes klímaszerelő kisvállalkozás, multinacionális távközlési szolgáltató, múzeum és számos nonprofit vállalat, valamint önkormányzat. Bujtás Gyula, a társaság vezérigazgatója szerint a siker titka a számos ágazatot képviselő kompetens tudás, a munkatársak ismertsége és elismertsége, valamint a megbízhatóság.

- A cég ma a kilenc, évek óta itt dolgozó alkalmazottja és a több mint ötven, jelentős gyakorlattal rendelkező, szakmailag felkészült auditora segítségével szinte bármely iparágban magas színvonalú szolgáltatást kínál. Évek óta a hazai tanúsítási piac meghatározó szereplői vagyunk, köszönhetően a rugalmas, gyors és hozzáértő szolgáltatásunknak, valamint a széles körű nemzetközi tapasztalatnak, amely cégen belül rendelkezésre áll.
Tévhit azt gondolni, hogy tanúsításra csak a nagyvállalatoknak lehet szükségük, vagy azoknak a kkv-knak, amelyek valamely multinacionális láncnak beszállítanak, illetve közbeszerzési eljárásban indulnak. Mérettől és ágazattól függetlenül bármely vállalkozás sokat nyerhet a tanúsítással.

 

cikkep03

Piac & Profit 2011/07. júliusi számából

Bizonyos ágazatokban törvényi előírás, míg máshol a vevők kötelezik beszállítóikat a tanúsítás megszerzésére, de mérettől és iparágtól függetlenül minden egyes cég számára piaci előnyt jelent, ha elismerten működik.


A tanúsítás egy független harmadik fél igazolása arról, hogy a cég mindig a piaci szereplők által ismert és elismert szempontrendszer alapján, átlátható és ellenőrizhető módon, a legmagasabb szakmai színvonalon végzi a tevékenységét.

Miután az eljárás a működési folyamatok racionalizálásához is hozzásegíti a cégeket, komoly költségmegtakarítást is eredményezhet.

Minden cég nem jár-hatja végig a beszállítóit, alvállalkozóit, hogy időről időre ellenőrizze az ott folyó tevékenységet. Erre vannak a független tanúsító szervezetek, amelyek bizonyos szabványok szerint minősítik ügyfeleiket.

Az EMT Zrt. a világ egyik vezető nemzetközi tanúsí-tó testülete, az NQA (National Quality Assurance) egyedüli képviselője Magyarországon, így a társaság több mint ezer ügyfelének irányítási rendszerei a lehető legszélesebb körű tanúsítványt nyerik el – magyarázza Bujtás Gyula, a társaság vezér-igazgatója.

Ma már minden multinacionális cégnél akkreditált, nemzetközileg elismert tanúsítvány nélkül nem lehet beszállítani, így egy egyfős vállalkozás is kerülhet olyan helyzetbe, hogy erre szüksége legyen.

 

Tisztelt Tanúsító Szervezet !

A Synergon Csoport valamennyi tagvállalata nevében engedjék meg, hogy köszönetemet fejezzem ki szíves együttműködésükért, melynek keretében a Synergon Csoport szervezeti átstrukturálása nyomán jogutódlással létrejött új társaságokat csoport tanúsítványokkal látták el.

Eddig is nagyra értékeltük szakmailag kiváló munkájukat, reméljük a jövőben is mód nyílik a gyümölcsöző kapcsolat bővítésére.

Tisztelettel dr. Erdélyi Mihály
TQM vezető
Synergon

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Teljesen elégedett vagyok a szolgáltatással, az árakkal, az auditprogram felelőssel különösen...

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Keresés

Gyors információ

Cégünk rendszertanúsításokkal és képzésekkel kapcsolatos szolgáltatásairól felmerülő kérdése esetén kérem hívja munkatársunkat információs vonalunkon, ahol részletes szakmai válaszokat kaphat a kérdéseire.
icon telefon3

Információs telefonszámunk:
+36-23-444-275

Adatvédelmi tájékoztató

Az EMT Zrt. jelen nyilatkozatával tájékoztatja a partnereit adatkezelési gyakorlatáról, az adatok védelme érdekében megtett szervezési és technikai intézkedéseiről. Az ikonra kattintva letölthető, illetve megtekinthető Társaságunk ADATVÉDELMI TÁJÉKOZTATÓJA.
icon dokumentum

ADATVÉDELMI TÁJÉKOZTATÓ