logoEMT3

ISO/IEC 27001:2013

 

Mi az ISO 27001?

Az ISO/IEC 27001 a nemzetközi szabvány, amely nagyrészt a korábban elfogadott BS 7799-en alapul, amelyet általánosan használtak 1995 óta az információbiztonság irányítására.

Az ISO/IEC 27001 keretet szolgáltat egy technológia semleges, eladó semleges irányítási rendszerre, amely lehetővé teszi egy szervezetnek, hogy biztosítsa magát, hogy az információbiztonsági intézkedései eredményesek. Ehhez tartoznak a saját

információ és érdekelt felei folyamatos hozzáférhetősége, bizalmas kezelése és sértetlensége, valamint a törvényes megfelelés.

Az ISO/IEC 27001 bevezetése ideális felelet a jogszabályi követelményekre, valamint a lehetséges biztonsági fenyegetések ellen, mint

  • tűzvész,
  • visszaélés,
  • lopás,
  • vírustámadás,

Az ISO/IEC 27001 felépítésének köszönhetően könnyen összeintegrálható az ISO 9001.

Míg a korszerű kommunikációs csatornák úgy vélik, hogy legtöbb IBIR rendszer az ITC-re összpontosít, az ISO/IEC 27001 azonos módon alkalmazható más információformákra, mint pl. a papír alapú feljegyzések, képek, illetve a beszélgetések is.

 

Mire alkalmazható az ISO/IEC 27001?

Az ISO/IEC 27001 alkalmazható bármely szervezetre, ahol a visszaélés, vesztegetés vagy a saját üzleti, illetve vevőinformáció elvesztése nagyobb kereskedelmi hátrányt eredményezhet.


Mik a tanúsítás előnyei?

  • vevői elégedettség – bizalmat keltve, hogy a személyes információt védik és a bizalmas kezelést megtartják,
  • az üzlet folytonossága - a kockázatkezeléssel, a törvényes megfeleléssel és a folyamatok nyomonkövethetősége a biztonsági kérdésekkel kapcsolatban,
  • fejlett kockázatkezelés.

 

Keresés

Gyors információ

Cégünk rendszertanúsításokkal és képzésekkel kapcsolatos szolgáltatásairól felmerülő kérdése esetén kérem hívja munkatársunkat információs vonalunkon, ahol részletes szakmai válaszokat kaphat a kérdéseire.
icon telefon3

Információs telefonszámunk:
+36-23-444-275