logoEMT3

ISO 22000:2018

 

Mi az ISO 22000?

Az ISO 22000 összhangban van más irányítási rendszerekkel, mint az ISO 9001 és ISO 14001, hogy lehetővé tegye a hatékony rendszerintegrációt.

 

Ki alkalmazza az ISO 22000-et?

  • a gazdaságok, halászok és tejüzemek,
  • hús-, hal- és takarmány-feldolgozók,
  • gabona feldolgozók és pékségek, italüzemek, konzerv-és fagyasztott terméküzemek,
  • vendéglátó egységek (pl. vendéglők, gyorséttermi láncok, kórház étkeztetők, szállodák konyhái és mobil élelmezési vállalkozók),
  • kisegítő szolgáltatások üzemeltetői, beleértve az élelmiszer raktárakat és elosztókat, élelmiszer feldolgozó berendezést szállítókat, adalékanyagokat, nyersanyagokat, tisztító termékeket és csomagolást forgalmazókat.

Az ISO 22000 szerinti tanúsítás előnyei:

  • működési hatékonyságok - az előzetes programok (PRP-k és OPRP-k), HACCP integrálása az ISO 9001 PDCA filozófiával, hogy megnöveljék az Élelmiszerbiztonsági Irányítási Rendszer hatékonyságát,
  • törvényes megfelelés - annak megértésével, hogy a törvényi és szabályozási követelmények hogyan hatnak a szervezetre és vevőire, valamint a megfelelés vizsgálata belső auditokkal és vezetőségi átvizsgálásokkal,
  • fejlett kockázatkezelés - a termék nagyobb állandósága és nyomonkövethetősége által.

 

Letölthető ajánlatkérő nyomtatvány: ide kattintva

 

Keresés

Gyors információ

Cégünk rendszertanúsításokkal és képzésekkel kapcsolatos szolgáltatásairól felmerülő kérdése esetén kérem hívja munkatársunkat információs vonalunkon, ahol részletes szakmai válaszokat kaphat a kérdéseire.
icon telefon3

Információs telefonszámunk:
+36-23-444-275

Search